Des de l'Ateneu Cooperatiu Terres Gironines i els seus cercles disposem d’una oferta regular de formació en economia social i cooperativisme per a tots els públics, tant per a aquelles persones que tenen ganes d’apropar-se a l’economia social i solidària, com per a aquelles persones o col·lectius que estan pensant en constituir el seu propi projecte econòmic i laboral.

Oferta formativa

Cicle de 3 Formacions per a artistes emergents

Inici de les sessions: 29 de novembre de 2022


Horaris: de 18.30 a 20.30


Efecte Mosquit ens proposa un cicle de tres formacions pensades per a orientar professionalment  a artistes de qualsevol disciplina i emergents per a la creció i consolidació d'empreses culturals. 

Les tres sessions són independents.  I es treballaran temes diferents:

1.- Pedagogia IUR

2.- Formes jurídiques. Formació inicial de com constituir o convertir el nostre projecte cultural en empresa.

3.- Recursos econòmics. Com finançar-se per desplegar projectes culturals. Com optar a fons públics o privats per a executar accions del nostre projecte. 


Camp Base - Arrenca la Grimpada '23

Inici de les sessions: 14 de desembre de 2022


Horaris: 16:00 a 19:00


Aprofitant la propera obertura de les inscripcions per a La Grimpada 2023, us convidem al Camp Base. 


La Grimpada és una incubadora formativa i d’acompanyament personalitzat a projectes, cooperatives, empreses i entitats de l'ESS. Un programa orientat a iniciatives que hagin superat la fase d'ideació i vulguin participar d'un espai on consolidar-se a través de sessions formatives, acompanyaments especialitzats i la intercooperació, tant amb les iniciatives participants com l'ecosistema ESS de les comarques gironines. El Camp Base és una formació pensada per a tots aquells projectes i iniciatives que volen agafar impuls abans d'iniciar el camí de l'emprenedoria social i cooperativa. Si sou un col·lectiu o un grup que fa temps que li doneu voltes a iniciar el vostre projecte propi, si tens una idea que fa temps que et ronda el cap i no acabes de veure com donar-li forma i fer-la caminar, el Camp Base t'espera. Aquí hi trobaràs projectes com el teu, l'experiència de formadores expertes en l'acompanyament a projectes de les economies transformadores i l'oportunitat d'accedir a la Grimpada 2023, on podràs seguir enfortint i consolidant la teva iniciatvia. T'hi apuntes?