COMUNICACIÓ - Com comuniquem des de l'economia social?


Activitats en aquesta formació:

Com comuniquem des de l'economia social?

Data: 26 de maig de 2021

Horari: de 18:00 a 19:30

Lloc: Ateneu Popular Coma Cros

Descripció:

Jornada per reflexionar sobre la comunicació que fan les entitats de l’economia social i conèixer exemples que aporten valor i busquen la transformació social també a través de la comunicació. 


Entitats convidades 

Som Energia, cooperativa de consum d’energia verda amb més de 70.000 persones sòcies. Han publicat la ‘Guia d’atenció a persones sòcies amb perspectiva de gènere’. 


Resilience Earth, cooperativa de la Garrotxa que acompanya entitats i administracions en la gestió del canvi. Aporten una mirada transformadora en la comunicació de projectes com l’Artiga cooperativa, el FESS Rural o el Cercle GR de l’Ateneu Cooperatiu. 


Naturalistes de Girona, associació de comarques gironines centrada en la protecció del medi ambient, el territori i el foment de la justícia ambiental. Porten més de 30 anys comunicant. 


Participants a la Fila 0 

XES Empordà: grup local de la Xarxa d’Economia Solidària (XES). Van néixer fa un any iniciant la campanya ‘Les cares de l’ESS a l’Empordà’.


La Sobirana: cooperativa de treball entorn del món de la ratafia i els licors casolans. Han protagonitzat dues campanyes de crowfunding amb molt d’èxit de participació.


Undos Arquitectura: estudi d’arquitectura ‘de proximitat’. Destaquen per la seva vocació pedagògica a l’hora de comunicar en el seu àmbit d’especialització.


La jornada serà presencial i es garantiran totes les mesures de seguretat. També es podrà seguir en streaming.