Ateneu Terres Gironines

Plataforma de gestió de projectes i inscripcions

Eines a Internet per al mapatge de projectes culturals

Descripció

Cicle de 4 sessions divulgatives sobre iniciatives d'entitats o associacions que promouen eines digitals basades en mapes de i ,per a, donar visibilitat a iniciatives culturals.   

Aquestes quatre eines, tot i que semblants, ens permeten el geoposicionament i la presentació de les nostres entitats culturals i les seves accions, a qualsevol territori i sense cap cost.

Tot i que, segurament, no són totes les que trobem a Internet, ens sembla interessant donar a conèixer aquestes que són més properes al nostre territori. I que treballen amb criteris molt diferents alhora de geolocalitzar aquests projectes i entitats.

Ens permeten reflexionar sobre el repte que suposa visibilitzar i donar a conèixer els nostres projectes i com arribar al nostre públic potencial. I sobre com, la comunicació, es tranforma cap a la digitalització dels processos d'identificació, divulgació i recerca. 

Cada una de les sessions és independent.

Selecciona les sessions on vulguis participar:

Sessió 1

PAMAPAM.ORG

Sessió conclosa

23 de setembre de 2022

10:00 - 12:00 H

Lloc

Virtual

Descripció


PAMAPAM.ORG


Pam a Pam va néixer el 2013 com a resposta a totes aquelles persones s’apropaven a SETEM per preguntar com podien consumir de forma més responsable i viure d’una manera més coherent amb els seus valors. En els seus inicis, mostrava alternatives d’alimentació, roba i banca a la ciutat de Barcelona.

Davant l’èxit de la proposta, el 2014 es comença a treballar conjuntament amb la XES per ampliar l’abast de Pam a Pam: desplegar el mapa a tota Catalunya i a tots els sectors econòmics. Aquest treball conjunt permet que Pam a Pam sigui l’eina que visibilitza les alternatives a la ciutadania i en facilita l’articulació  al territori.

Després d’uns anys de camí juntes, actualment la XES gestiona el projecte de Pam a Pam.

Sessió 1

XARXAPROD.CAT

Sessió conclosa

30 de setembre de 2022

10:00 - 12:00 H

Lloc

Virtual

Descripció

XARXAPROD.CAT – Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya

Associació que aplega centres de producció i creació artística que té com a objectiu compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadores/s i fomentar la seva relació amb el públic. Espais tant públics com privats que ofereixen recursos, mitjans i suport als processos de la producció dins l’àmbit de la creació contemporània.

Sessió 1

KULTURSISTEMA.COM

Sessió conclosa

7 de octubre de 2022

10:00 - 12:00 H

Lloc

Virtual

Descripció

KULTURSISTEMA.COM

El Ecosistema improbable conecta a organizaciones diferentes que se inspiran en la hibridación, la creatividad, la cultura y la innovación. Que quieren crear red con otras personas, entidades y ámbitos. Que apoyan la investigación abierta y colaborativa. Y que socializan sus experiencias, impulsando la transferencia del conocimiento.Podeu accedir amb el seguent enllaç:

https://us06web.zoom.us/j/82487887883