Eines a Internet per al mapatge de projectes culturals


Activitats en aquesta formació:

PAMAPAM.ORG

Data: 23 de setembre de 2022

Horari: de 10:00 a 12:00

Lloc: Virtual

Descripció:


PAMAPAM.ORG


Pam a Pam va néixer el 2013 com a resposta a totes aquelles persones s’apropaven a SETEM per preguntar com podien consumir de forma més responsable i viure d’una manera més coherent amb els seus valors. En els seus inicis, mostrava alternatives d’alimentació, roba i banca a la ciutat de Barcelona.

Davant l’èxit de la proposta, el 2014 es comença a treballar conjuntament amb la XES per ampliar l’abast de Pam a Pam: desplegar el mapa a tota Catalunya i a tots els sectors econòmics. Aquest treball conjunt permet que Pam a Pam sigui l’eina que visibilitza les alternatives a la ciutadania i en facilita l’articulació  al territori.

Després d’uns anys de camí juntes, actualment la XES gestiona el projecte de Pam a Pam.

XARXAPROD.CAT

Data: 30 de setembre de 2022

Horari: de 10:00 a 12:00

Lloc: Virtual

Descripció:

XARXAPROD.CAT – Xarxa d’espais de producció i creació de Catalunya

Associació que aplega centres de producció i creació artística que té com a objectiu compartir i optimitzar recursos amb la finalitat d’enriquir el teixit productiu a disposició de creadores/s i fomentar la seva relació amb el públic. Espais tant públics com privats que ofereixen recursos, mitjans i suport als processos de la producció dins l’àmbit de la creació contemporània.

KULTURSISTEMA.COM

Data: 7 de octubre de 2022

Horari: de 10:00 a 12:00

Lloc: Virtual

Descripció:

KULTURSISTEMA.COM

El Ecosistema improbable conecta a organizaciones diferentes que se inspiran en la hibridación, la creatividad, la cultura y la innovación. Que quieren crear red con otras personas, entidades y ámbitos. Que apoyan la investigación abierta y colaborativa. Y que socializan sus experiencias, impulsando la transferencia del conocimiento.Podeu accedir amb el seguent enllaç:

https://us06web.zoom.us/j/82487887883